marți, 14 februarie 2012

Valentines and shit


Am realizat că deşi nu am atins mari succese sau culmi, timpul şi experienţele prin care am trecut m-au învăţat multe lucruri. Nu regret nimic din trecutul meu. Fiecare persoană pe care am cunoscut-o, fiecare carte citită sau loc văzut m-au format pe mine aşa cum sunt. Iar privind tot ce am obținut (sau pur și simplu am avut norocul de a avea) desprind ușor ideea că a fi single, chiar și în luna iubirii nu este o mare tragedie. Am o familie, prieteni buni și muzica mea preferată. Sunt mulțumită.

Că veni vorba, statisticile spun că numarul sinuciderilor in această perioadă crește. Nu înțeleg de ce oamenii se lasă atît de ușor influențați de această sărbătoare falsă, singurul scop al acesteia fiind probabil venitul restaurantelor și al farmaciilor.

Pe lîngă depresivi, mai este și categoria disperaților, care își caută prietenă cu o săptămînă (sau mai puțin) înainte de 14 februarie: „Da’ce, să stau singur acasă cînd toți merg la film?”. Și desigur în final rămîn single, fetele nu se simt atrase de așa tipi, nesiguri și deznădăjduiți.
 Eu însă, rămîn a fi de părere că iubirea iși are locul pretutindeni și trebuie demonstrată în fiecare zi, nu doar acum. Ar mai avea o relație farmecul ei dacă lucrurile nu ar veni natural?
                                                
Păcat că în învălmășeala romantismului, este uitată o altă sărbătoare: ziua de naștere a mult stimatului Grigore Vieru, dar și cea a lui Christopher Latham Sholes, care deși este mai puțin cunoscut la noi, totuşi a influențat direct viața modernității, prin inventarea tastaturii QWERTY.

Pentru mine, ziua de azi este una obișnuită, friguroasă și plictisitoare. Mă duc să beau un ceai.


Tu cum ai petrecut Valentine's Day?


2 comentarii:

  1. yep,ai dreptate.... dar oricum, ma bucur pentru oamenii care s-au bucurat de sarbatoarea aceasta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. clar lucru, sper că sunt mai mulţi care s-au bucurat de cît foreveralones ca mine :D

      Ștergere